F.A.Q.

F.A.Q.

(Ofte stillede spørgsmål)


Spørgsmål: HVAD TAGER I FOR TATOVERINGER?

Svar: Vores priser

 

GRUNDLÆGGENDE PRINCIP: Oftest vil du få en INDIVIDUEL PRIS for din tatovering, detaljer og den tid, vi har brug for til at udføre kvalitetsværker, taget i betragtning. Hvis din tatovør beslutter at tage sig mere tid, betaler du stadig kun den aftalte pris.

 

MINIMUMS PRIS: £60 - Dette er den mindste pris, vi arbejder for.

 

PRIS PR. TIME: £100 - Hvis du vælger denne mulighed, er en time 60 minutter og £100. Bemærk: Tiden starter ved stenciling.

 

HALV DAGS session: £350 - Dette er cirka fire timer (mere eller mindre), rabatten i forhold til den timebetalte pris er omkring  £50. Til denne session gives en gratis efterbehandling creme. Bemærk: Timeren starter ved stencilet.

 

HELDAGS session: £650 - Dette er cirka otte timer (mere eller mindre), rabatten i forhold til den timebetalte pris er £150. Til denne session gives en gratis efterbehandling creme. Bemærk: Timeren starter ved stencilet.

 

BUDGET PRIS: Du giver os, hvor meget du har det godt med at bruge på din tatovering, (inden for rimelighedens grænser :D) ​​og vi designer noget passende for dig.

 

EKSTRA OMKOSTNINGER: Nogle kropsdele er meget sværere at tatovere end andre. Hvis du ønsker at få en tatovering på et af følgende områder, tager vi mere end var det på et sædvanligt sted. Eksempler:

Hånd, håndflade, fingre, hals, kraveben: Normal pris X 1.5

Hals, Hoved, Ansigt: Normal pris X 2

 

TOUCH-UP: Uanset hvor godt du tager dig af din tatovering, kan du stadig miste noget blæk, det sker bare nogle gange uden nogen særlig grund. Vi giver dig et GRATIS touch-up inden for de første 8 uger, udover for steder som HÅNDFLADE, HÅND eller FINGRE, hvor vi tager minimumsprisen.

 

DEPOSITUM: Vær opmærksom på at vi ikke refunderer dit depositum!

 

TILBAGEBETALE: Som en standard politik i tatoveringsbranchen er der ingen tilbagebetaling af nogen slags!

Spørgsmål: HVOR MEGET KOSTER ET FULDT SLEEVE?
Svar: Vi kan desværre ikke kvotere stort arbejde. Det kommer an på detaljer, tid, størrelse etc. Generelt set tager et sleeve 15-30 timer. Du betaler for hver aftale, en ad gangen.


 
Spørgsmål: VIL DU OMARBEJDE ELLER DÆKKER EN TATOVERING DER ER LAVET AF EN ANDEN TATOVØR?
Svar: Vi er mere end glade for at dække tatoveringer, men husk på at DU SKAL KUNNE GÅ PÅ KOMPROMIS!
 
 
Spørgsmål: KAN JEG BETALE MED EFTPOS / PAYPAL / KREDIT?
Svar: Desværre ikke, vi tager kun kontanter.

 

Spørgsmål: ER DER NOGET I IKKE TATOVERER?
Svar: Ja, selvfølgelig. Først og fremmest laver vi ikke fornærmende, socialt uacceptable eller racistiske tatoveringer. Forskellige idéer om placeringen kan også være et problem, men vi er her for at hjælpe og give råd.

FBI Tattoo London forbeholder sig ret til at nægte service af enhver grund, for eksempel dårlig attitude. Hvis du er påvirket af Alkohol eller nogen form for Stoffer, vil vi bede dig om at forlade studiet. Dit depositum / voucher bliver ugyldigt, og eventuelle betalte penge vil ikke blive refunderet.
 

Spørgsmål: MIN KÆRESTE / BØRN / FORÆLDRE / VEN ØNSKER SIG EN TATOVERING, OG JEG VIL OVERRASKE DEM. HVORDAN KAN JEG GØRE DET?
Svar: Vi sælger kuponer. Du kan købe dem af værdi fra så lidt som £20


Spørgsmål: HVOR GAMMEL SKAL MAN MINDST VÆRE FOR AT FÅ EN TATOVERING?
Svar: Tattooing of Minors Act 1969 gør det ulovligt for alle under 18 år at få en tatovering i Storbritannien. Forældresamtykke accepteres ikke. Derfor er identifikation altid påkrævet i form af et billed-ID som f.eks. pas eller kørekort. Vær venlig at forstå, da vi ikke kan tage os af børn, at dette er et 'ingen under 18' miljø. Så ingen børn må komme ind i studiet!
INGEN UNDTAGELSER!

 

Vi vil gerne give alle den opmærksomhed de fortjener, hvilket kan være svært af og til, så vi sætter stor pris på din tålmodighed og forståelse. Tak for din støtte.


FBI Tattoo London