Rreth nesh

Megjithese kemi qene hapur per nje kohe relativisht te shkurtee FBI Tattoo London ka themeluar se fundmi nje baze te forte klientesh dhe jemi te vendos afer Centralit nentokesor Walthamstow dhe Bakers Arms, ne jemi gjithashtu te lumtur te shetisim kurdo qe te kemi mundesi. Ne FBI Tattoo London ne perpiqemi per kenaqesine e klientit dhe u garantojme klienteve tone qe do te largohen te lumtur me artin ne trupin e tyre.

Ne krenohemi me vetveten qe jemi ne standartet me te larta te higjenes dhe te sigurojme nje ambjent te sigurte dhe profesional per dike qe ben shpesh tatuazhe , ose per dike qe do te kete tatuazhin e tij te pare. Perderisa ne jemi nje studio me porosi tatuazhesh, ju nuk do te gjeni ndonje dizanj casti ne muret ketu. Ne do te krijojme nje dizanj individual qe te pershtatet ty. Ne ofrojme dizenjim te Photoshop-it , krijimin e nje mostre te tatuazhit ne foton tuaj, keshtu ju do te jeni te afte te shikoni si do te duket tek ju perpara se ta beni. 

Ne jemi gjithmone te gashtem te ju ofrojme keshilla dhe t'iu mirepresim ju per nje kafe dhe nje bisede!