F.A.Q.

F.A.Q

(Pyetjet me te frekuentuara)

Pyetja : CILAT JANE CMIMET PER NJE TATUAZH?

Pergjigjia: Cmimet tona

 

PARIMET BAZE: Shumicen e kohes ju do te keni nje CMIM INDIVIDUAL per tatuazhin tuaj, duke konsideruar detajet dhe kohen e gjate qe na duhet per te ekzekutimin cilesor. Nese artisti juaj vendos te marre me teper kohe per nje tatuazh me te mire, perseri ju do te paguani cmimin e dakorduar. 

 

CMIMI BAZE: £60 - Ky eshte cmimi me i ulet me te cilin punojme.

 

ÇMIMI PËR ORË: £100 - Në rast se zgjedh këtë opsion, një orë ka 60 minuta dhe kushton £100. Ju lutem vini re: Koha fillon që në momentin që bëhet konturimi i tatuazhit.

 

Çmimi për GJYSËM DITË: £350 - Korrespondon 4 orë pune, nëse bëni pushim bëhet një skonto prej £50. Kjo seance behet me perkujdesje me krem falas. Ju lutem vini re: Koha fillon që në momentin që bëhet konturimi i tatuazhit.

 

Çmimi për KOHË TË PLOTË: £650 - Korrespondon 8 orë pune, nëse bëni pushim bëhet një skonto prej £150. Kjo seance behet me perkujdesje me krem falas. Ju lutem vini re: Koha fillon që në momentin që bëhet konturimi i tatuazhit.

 

BUXHETI: Mjafton të na bëni me dije sa doni të shpenzoni dhe ne do dizenjojme dicka për ty.

 

SHUMËZUESIT: Disa pjesë të trupit janë të vështira për të bëre tattoo, prandaj mund të kenë kosto më të lartë si:

Palme, Dorë, Gishtat, Qafë, Klavikul: Çmimi normal X 1.5

Fyt, Kokë, Fytyrë: Çmimi normal X 2

 

NË PREKJE: Edhe nëse jeni kujdesur mirë për tatuazhin tuaj,tatuazhi mund të humbasë boje pa asnjë arsye specifike. Jemi të lumtur t'ju japim një përmirësim falas brenda 8 javëve të para, edhe pse për vende si PALME, DORË, ose GISHTAT, ne do t'ju ngarkojmë edhe për prekin.

 

PAGESA: Ju lutem kini parasysh që NUK BËJMÉ RIMBORSIME të shumës së paguar.

 

RIMBORSIME: Sikurse politika e industrise së tattoo parashtron, NUK BËJMÉ RIMBORSIME.

 

 

Pyetja: SA KUSHTON I GJITHE KRAHU?

Pergjigja : Kemi frike se nuk mund te caktojme nje shifer per nje pune te madhe, eshte e llogaritur ore per seance. Zakonisht krahu merr 15-30 ore pune. Dhe ju paguani per sa here uleni. 

 

Pyetje: A DO TE MUND JU TE RIPUNONIT OSE TE MBULONI NJE TATUAZH QE KAM BERE TEK NJE NJERI TJETER?

Pergjigje : Ne jemi me shume se te kenaqur te mbulojme tatuazhe, por kujtoni se ju duhet TE BENI KOMPROMIS!

 

Pyetja: MUND TÉ PAGUAJ ME EFTPOTS / PAYPAL / CREDIT ?

Pergjigjia: Jo ,na vjen keq vetëm me para në dorë.

 

Pyetja: KA NDONJË PJESË QË NUK BËNI TATUAZH?

Pergjigjia: Po sigurisht. Së pari, nuk marrim përsipër tatuazhe ofenduese, jo të pranueshme nga shoqéria ose raciste. Një ide e gabuar në lidhje me vëndin ku doni të bëni tatuazhin mund të krijojë një problem.Por ne jemi këtu që tíu késhillojmë.

FBI Tattoo London ka të drejtën të refuzojë shërbime për çfarédolloj aryseje

psh për sjellje jo të hijshme.Gjithashtu nëse je nën efektin e Alkolit apo Drogës, do ju kërkojmë të largoheni nga studioja.

 

Pyetja: GJYSMA IME / FÉMIJA IM / PRINDÉRIT / SHOKU DÉSHIRON TÉ BËJË NJË TATTO DHE DO DOJA TA SURPRIZOJA ATË,MUND TA BËJ?

Pergjigjia: Shesim kupona,mund të zgjedhesh shumën që dëshiron té dhurosh me një vleré minimale prej £20.

 

Pyetja: CILA ËSHTË MOSHA MINIMALE PËR NJË TATUAZH ? 

Pergjigjia: Bërja e tatuazheve në minorenë,që në 1969 është një veprim jo i ligjshëm nën moshën 18 vjeçare, në Mbretërinë e Bashkuar. Dakordësia e prindit nuk është e mjaftueshme. Kérkohet një kartë identiteti me foto,ose kartë studenti /patentë.Ju lutem mirëkuptoni,nuk është ambient për minoren.

NUK BËJMË PËRJASHTIME!

 

 

Ne do te donim t'i jepnim secilit vemendjen e merituar, e cila eshte e veshtire ndonjehere dhe prandaj ju vleresojme shume per durimin dhe kuptimin tuaj. Faleminderit per mbeshtetjen e vazhdueshme.

FBI Tattoo London